024 Geschiedenis Nijmegen

Beleef drie dagen lang de geschiedenis van de oudste stad van Nederland. Van Noviomagus tot “Havanna aan de Waal”: Kom ervaren wat Nijmeegs geluk door de tijd heen geweest is!

Stevenskerk, vrijdag 13 & zaterdag 14 oktober: bezoek de openingsavond en struin door het speciale pop-up museum! 024geschiedenis trapt af in de Stevenskerk. Kom op vrijdag naar de openingsavond en struin door het speciale pop-up museum. Op zaterdag zullen er wederom diverse activiteiten plaatsvinden. Binnenkort meer informatie! Toegang op beide dagen is gratis.

Mariënburg, zaterdag 14 oktober: vergaar historische kennis en inspiratie in het culturele hart van de stad. Een uitdagend en veelzijdig programma voor alle leeftijden biedt voor ieder wat wils. 

Zondag 15 oktober: activiteiten voor jong en oud!

Valkhofkwartier, beleef de geschiedenis in het historische hart van de stad. Ga mee in geluk en ongeluk door de tijd heen, van het Romeinse Rijk tot Market Garden: je maakt het mee in het Valkhofkwartier! 

Lees meer
Evenement
Van vrijdag 13 oktober 2017
Tot en met zondag 15 oktober 2017