Slot Doddendael

Slot Doddendael ligt geheel verscholen voor de buitenwereld in het rivierenlandschap van Maas en Waal op slechts 5 autominuten van de snelwegen en onder de rook van Nijmegen. Een statige oprijlaan, lisdodden in de gracht, monumentale bomen op het landgoed, prachtige boomgaard en het witte slot met de bijgebouwen maken de idylle compleet.

Het is heerlijk wandelen en fietsen over het landgoed, de bossen of de dijk met zijn prachtige uiterwaarden. Het is een unieke locatie voor feesten en partijen tot 500 personen maar heeft ook een sfeervolle Brasserie. De Brasserie is gevestigd in de Slotkelder, een prachtige vertrek met gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. Heerlijk voor a la carte lunch, diner of kopje koffie.

Tevens is er in de Slotkelder een landgoedwinkel gevestigd met lekkers van het landgoed; jam, landgoedsappen, appelstroop, servies en brocante. Want wie het landgoed oprijdt, wordt omringd door de grote hoeveelheid appel‐, peren‐ en walnotenbomen. Verder heeft het landgoed nog kersen‐, pruimen‐ en kweeperenbomen. Ook andere fruitsoorten, zoals de vlierbes en braam, vormen een uitstekende basis voor een eigen lijn met confituren. De appels en peren worden gebruikt voor appelsap, appel‐ en perenstroop en een schenkstroop. De kweeperen worden verwerkt tot een gelei, heerlijk bij bijvoorbeeld een kaasplateau. Deze Dodden-deli producten worden aangeboden in de landgoedwinkel, waar men naast de eigen producten ook producten aantreft van omliggende bedrijven
We zien u heel graag bij Slot Doddendael!

Inbegrepen in het arrangement:
- U ontvangt een heerlijke appelstroop of bosvruchtenjam (80 gram) van Dodden-deli bij besteding van minimaal € 10,- per persoon voor lunch, koffie of aperitief.
- 2. Brasserie Doddendael biedt u € 5,- korting op een 3-gangen diner. U betaalt voor een 3-gangen diner geen € 34,50 maar slechts € 29,50 p.p.

Bijzonderheden:
De korting is alleen geldig op vertoon van dit arrangement en is geldig tot en met 21 december 2015. Reserveren is niet nodig wel gewenst. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen of feestdagen. Uitsluitend geldig in de Brasserie van Slot Doddendael vanaf een 3-gangen menu.

Lees meer
Arrangement
Duur 1 avond
Organisatie Slot Doddendael
Adres Binnenweg 2, Ewijk
E-mailadres info@doddendael.nl