Ontdek Kranenburg en bezoek Museum Het Valkhof in Nijmegen

Kranenburg is een 775 jaar oud grensstadje dat tussen de beemden van de Rijn en de heuvelruggen van het Reichswald ligt; een fantastisch uitgangspunt voor prachtige fiets en wandeltochten. Tourist Info Center Alter Bahnhof biedt verschillende rondleidingen aan, die de diversiteit van de grensstad weergeven. Hierbij kunt u denken aan een stadswandeling, kerk- en musea rondleiding, sprookjesrondleiding of een rondleiding met de nachtwacht.

U kunt uw bezoek aan Kranenburg uitbreiden met een bezoek aan de stad Nijmegen. Nijmegen ligt op ongeveer 10 kilometer van Kranenburg. Met de auto, bus of fiets bent u in korte tijd in de oudste stad van Nederland. In Nijmegen bevindt zich Museum Het Valkhof. Bij het museum wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee met een heerlijke lekkernij. U krijgt een rondleiding door het museum waar u het mooiste van Romeins Nederland ontdekt, een kleurrijke collectie moderne kunst en een prachtige verzameling oude kunst. Er is veel aandacht voor de roemruchte geschiedenis van Nijmegen met de Valkhofburcht van Karel de Grote. U komt alles te weten over het Romeinse leger en het leven van alledag toen Nijmegen de grootste Romeinse stad van Nederland was. Museum Het Valkhof biedt vaste presentaties en wisselexposities in een schitterend modern gebouw.

Programma:
- Stadswandeling Kranenburg
- Entree Museum Het Valkhof
- Koffie met lekkernij
- Rondleiding Museum Het Valkhof

Prijs:
- € 40,00 per gids stadswandeling Kranenburg
- € 5,50 per persoon entree Museum Het Valkhof (minimaal 15 personen). Op aanvraag koffie/thee en gebak
- € 70,00 (Nederlands) en € 85,00 (Duits) per gidsrondleiding Museum Het Valkhof

Bijzonderheden:
Maximaal 20 personen per gids. Naast dit arrangement is het uiteraard mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer
Arrangement
Duur 1 dag
Prijs €115,50
Organisatie Museum Het Valkhof
Adres Kelfkensbos 59, Nijmegen